Optreden Spinvis in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 28 januari aanstaande treedt Spinvis op in het Dorpshuis. Het optreden, dat begint om 16.00 uur, is een unieke gelegenheid om te genieten van de mooie, gevoelige teksten van deze Nieuwegeinse zanger en instrumentalist, in een besloten sfeer. Niet in een groot (uitverkocht) TivoliVredenburg of Carré, maar in het Dorpshuis in Vreeswijk, met een beperkt gezelschap.

Foto’s: Marja van Eijk Spinvis trad eerder op in Dorpshuis Fort Vreeswijk

De entree is € 2,-. In verband met de verwachte drukte is het noodzakelijk om een plekje te reserveren. Dit kan via www.fortvreeswijk.nl, info@fortvreeswijk.nl of door contact op te nemen met de beheerder van het Dorpshuis via: 06 21664918.

Over Spinvis
Erik de Jong (Spinvis) maakte naam als singer-songwriter en multi-instrumentalist. In 2002 debuteerde de Nieuwegeiner met een titelloos album. Kort daarna kreeg hij al de Zilveren Harp, een aanmoedigingsprijs. De liedjes Bagagedrager, Voor Ik Vergeet en Kom Terug horen bij zijn grootste hits.

De Jong mocht in mei afgelopen jaar de Lennaert Nijgh Prijs 2023 in ontvangst nemen. Deze prijs is een Award voor beste tekstdichter.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk